It is currently Thu Oct 23, 2014 2:55 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:11 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 02, 2010 9:07 pm
Posts: 6
hey i was hoping someone can help me out. I have the antares autotune program downloaded on my computer but it isnt showing up under the effects. I have manually tried to add it through preference and adding the VST folder but it still doesnt show up. Help


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:12 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 02, 2010 8:58 pm
Posts: 8
Make sure you have the .dll file in the Acoustica Shared Effects folder. Once the plugin is in there, it'll show up in Mixcraft.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:14 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 02, 2010 9:07 pm
Posts: 6
how do i fix it or get to that...im new to the program and dont know much about computers


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:19 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 02, 2010 8:58 pm
Posts: 8
Go to My Computer and then to your C: drive. Go into your Program Files and there is a folder called Acoustica Shared Effects. Just copy the .dll file from AutoTune into that folder and it should work. If you're on Vista, be sure to go into the Program Files (x86)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:22 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 02, 2010 9:07 pm
Posts: 6
autotune shows autotune 5-rtas, autotune 5-tdm autotune5-vst. The first two folders have the .dll but not the vst. which do i copy?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:24 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 02, 2010 8:58 pm
Posts: 8
The VST doesnt have a .dll file? Thats weird. It should have one.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:27 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 02, 2010 9:07 pm
Posts: 6
all it includes is a pdf file that says VST PC read me...and i found it inside program file not program files (86x)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:31 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 02, 2010 8:58 pm
Posts: 8
So you're in the Antares Audio Technologies folder and in the AutoTune VST folder and there's no .dll file that says AutoTune VST?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:33 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 02, 2010 9:07 pm
Posts: 6
ok i went to computer c drive program files antares auto technology folder and into the auto tune 5- VST folder and all it has is the PDF file, but the auto tune-5 RTAS and auto tune-5 TDM folders do have the dll. things your asking about


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:35 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 02, 2010 8:58 pm
Posts: 8
It sounds like you downloaded the wrong version of the plugin. There should be a VST .dll file.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:36 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 02, 2010 9:07 pm
Posts: 6
how can i fix it


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:55 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 02, 2010 8:58 pm
Posts: 8
Try going back and getting the plugin again and make sure you download the one that is classified as VST.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: